Zendium Tandpasta - Classic 50 ml. - 2-pak

Billede af Zendium Tandpasta - Classic 50 ml. - 2-pak
Billede af Zendium Tandpasta - Classic 50 ml. - 2-pak
Billede af Zendium Tandpasta - Classic 50 ml. - 2-pak
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 35,00
Pris
kr. 25,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hvad betyder ovenstående? At zendium er svanemærket og har været gennem processen men at i ikke kan markere det på pakken? Det lyder ikke troværdigt at i ikke insisterer på at få det prædikat på....)
- lotte lund
Svar:
Hej Lotte. Vi kan nu set at det er fast at Zendium ikke længere mærker tandpastaen med Svanemærket. Jeg vil tro det gælder alle produkter og ikke kun dem til grænsehandlen/Fleggaard som vi deler varer med. Mærket er nu erstattet af en QR kode, som man scanner og så bliver man oplyst om hvilke tiltag Zendium tager for at producere en så bæredygtig tandpasta som muligt. Det er helt ned til at produktionsmaskinerne drive af vindenergi til diverse mærkninger. Jeg udnyttede lejligheden til at scanne koden og resultatet er en side på Zendium.dk som var ret oplysende, men som dog heller ikke oplyser om Svanemærket. Derudover kan jeg se der er en komplet indholdsliste med beskrivelse på Unilevers (dem der ejers Zendium) side, som måske også er værd at referere til. Jeg håber det kan uddybe det tidligere svar og give mere ro i maven om indhold, mærkninger osv. Der er også mulighed for at rette henvendelse direkte til Zendium via zendium.dk.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej jeg har netop modtaget min ordre på 10 zendium pakker og på billedet af varen ses det tydeligt at den er svanemærket. Det er mit modtaget produkt ikke. )
- Lasse Kruhl Gunvig
Svar:
Hej Lasse. Varen er svanemærket i Danmark, men da vi får varen gennem vores moderselskab i Tyskland, får vi desværre ikke udgaven hvor emballagen har det fine svanemærke på.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Zendium Classic tandpasta indeholder hjælpemidler der beskytter dine tænder mod bakterier, belægninger og syreangreb. Herudover beskytter den mod karies og forstærker tandemaljen.

Zendium Classic indeholder bl.a. Fluor, Enzymer, Colostrum og skånsomt slibemiddel.