Tepe Tandtråd til Broer og Implantater 30 stk

Billede af Tepe Tandtråd til Broer og Implantater 30 stk
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen 0-2 hverdage efter 23 maj 2022. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
Pris
kr. 69,00
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde Pris
2+ kr. 64,00 Du sparer: kr. 10,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Størrelse på Tepe Mellemrums Børster

Er du ny til TEPE mærket skal du være opmærksom på at producenterne angiver mellemrumsstørrelsen forskelligt. Hos tepe henviser millimeter til diameter på den tråd der sidder ved børsten. Ved andre producenter kan det være i forhold til størrelsen af mellemrummet på tanden. Du kan se størrelses forholdet her: https://www.tepe.com/media/1604/idb_guide_int_2000px.png?width=900

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Den tynde tandtråd hvad er det for en? Ekulf eller GUM?)
- Bente Kristensen
Svar:
Hej Bente. Den tandtråd du er inde på nu produceres af en hel tredje, nemlig TePe (og altså ikke EkulF eller GUM). Den er designet således at den er spids/hård i enderne og mere fyldig midt på og kan derfor bruges nærmest som når man tråder en nål. Den spidse del går ind mellem tænderne, man "fanger" den så på modsatte side og glider tandtråden lige så stille igennem, mens den mere fyldige del af tandtråden tager skidt og snavs med ud. Rigtig effektiv rens og super praktisk, hvis man har et implantat eller en bro, som eller kan være svære at holde rene. Jeg håber den forklaring kan bruges og at det kan være attraktivt. Har du et spørgsmål til en anden vare, så spørg endelig igen.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Tandtråd til broer og implantater med hårde ender, der er nemmere at få ind.Fjerner plak effektivt

 30 stk