Philips Sonicare (DiamondClean) HX6064/11 - W2 Optimal White - Sort (4 stk)

Billede af Philips Sonicare (DiamondClean) HX6064/11 - W2 Optimal White - Sort (4 stk)
Tilgængelighed: På lager.
Behandlingstid: 1-3 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 375,00
Pris
kr. 179,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hvilke børster passer til min Phillips Sonicare DiamondClean HX 9350)
- Carsten
Svar:
Hej. Tak for spørgsmål og fin tandbørste, som faktisk kan gøre brug af flere slags hoveder. Der er de "normale" click-on hoveder som er det du kigger på her og som langt de fleste benytter i deres tandbørster. De starter alle med navnet "HX60" og ved at søge på det i toppen af siden, ser du alle du kan bruge. Derudover kan din maskine bruge Premium Gum Care børstehovederne fra Philips. Det er ikke aktuelt noget vi har, men de ser ret ens ud standard-hovederne, men har et lille ikon af en prik der pulserer for at indentificere at det er et smart-hoved og så kan børstehårene være sammensat anderledes. Bruger man dem, kan tandbørsten selv finde det program som er mest optimalt til tandbørsten. Det gøres via en indbygget mikrochip. Det er smart, men vi føler prisen er for høj for fordelen og har dem derfor ikke i sortimentet p.t. Du vil således også komme langt med HX60 hovederne og så selv klikke på program-skifteren på tandbørsten ;).
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej, hvordan finder jeg ud af hvilke tandbørste hoveder der passer til min Philips Sonicare protectiveclean 4500? I henviser til følgende modeller HealthyWhite, FlexCare, FlexCare+, DiamondClean, EasyClean, HydroClean, men ved ikke lige om det også passer til min tandbørste? Kan i hjælpe?)
- Pierre Nummelin
Svar:
Hej Pierre. Du skal bruge tandbørster fra serien HX606X. Det sidste tal hvor jeg har indsat X ind indikerer blot hvor mange der er i pakken. Så f.eks. kan du bruge HX6064 som er en 4-pak. Du kan bruge søgefeltet i toppen til at finde den ønskede tandbørste. God fornøjelse med hovederne.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Der er andre der sælger Philips Sonicare DiamondClean HX6064 i sort (4 stk) til 179.- kr. gør i også det ????)
- Jesper Christensen
Svar:
Hej Jesper. Tak for spørgsmålet. Aktuelt og i skrivende stund sælger vi dem ikke til den forespurgte pris, men vi prøver altid at sikre os at vi har den bedste pris. Jeg har ved en hurtig gennemgang d.d. ikke kunne finde dette produkt billigere end hos os leveret i Danmark (inkl. fragt). Enkelte sites kan også have præsenteret en billigere pris, men har så krævet et betalt abonnement i stedet. Har du set den billigere et sted alt inklusiv, vil vores indkøb altid gerne have besked via info@postme.com, så går vi straks i gang med at bearbejde de pågældende leverandører. Vores erklærede mål er at vi kan sikre os vi fortsat har nogle af Danmarks laveste priser på hverdagens mærker.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

OBS! DiamondClean har skiftet navn til W2 Optimal White. Passer til samme tandbørster og er magen til. Erstatninghoveder til Philips Elektriske Tandbørster. passer til: HealthyWhite, FlexCare, FlexCare+, DiamondClean, EasyClean, HydroClean

HX6064

Philips hovederne bør udskiftes ca. hver 3. måned. Har indikatorbørste, så du kan se hvornår den bør skiftes (de blå børster bør falme halvejs ned)

Specifikationer
- 44% flere børstehår for en endnu grundigere tandbørstning
- Diamandformede børstehår der fejer plakken væk, og fjerner op til 100% mere plak end en manuel tandbørste
- Med en hårdhed i typen Medium for en fast men skånsom børstning
 
Børstehovedet påklikkes den elektriske tandbørste for en nem og hygiejnisk udskiftning.