Oral-B (Tidligere Crest) Glide Floss Picks (30 stk).

Billede af Oral-B (Tidligere Crest) Glide Floss Picks (30 stk).
Billede af Oral-B (Tidligere Crest) Glide Floss Picks (30 stk).
Billede af Oral-B (Tidligere Crest) Glide Floss Picks (30 stk).
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 136,00
Pris
kr. 67,00
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde Pris
6+ kr. 62,00 Du sparer: kr. 30,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hejsa Er tandtråden flad på disse Floss Picks?)
- Ann
Svar:
Hej Ann. Ja det er en flad tråd der sidder på en floss pick. Håber det kan bruges.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Har tidligere købt disse. Ville genbestille men på billedet ser det ud som om at spidsen/tandstikkeren bare er blevet til en rund dut ?? Eller ????)
- Poul Dalgas
Svar:
Hej Poul. Tak for spørgsmålet og jeg kan melde at i så fald, så snyder billedet. Det er stadig en spids, der er god til at komme ind mellem tænderne. Det er alene emballagen der har ændret udseende, efter de er overgået fra Crest til Oral-B (USA-navnet, til nu at have fået sit eget europæiske navn - samme produkt, samme ejer som før). Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Indelholder Oral-Bs Glide Floss Picks fluorstoffet PTFE? Jeg kan ikke finde produktet og dermed produktoplysninger på Oral-Bs hjemmeside)
- Louise
Svar:
Hej Louise. Stærkt (og aktuelt) spørgsmål! Svaret er at Oral-B fortæller de ikke indeholder nogle af de PFSA (bla PFTE) stoffer, der er nævnt i en nylig amerikansk undersøgelse, som du måske også refererer til. Den skaber i hvert fald en fin fokus på kemikalier i vores hverdagsprodukter. Hvad er PFTE så? PFTE er et produkt man finder rigtig mange steder og kan lidt enkelt også kaldes teflon. PTFE bruges i plastikemballage (godkendt til fødevarer), det bruges i vores tekstiler (gore-tex), potter og pander (teflon) og altså også i vores mundhygiejneprodukter (giver lettere glid og er mere holdbart). Holder man sig helt fra disse produkter, så anbefaler vi også at gå uden om Glide Floss Picks, så er al tvivl ligesom udelukket, indhold eller ej. Kemikalier er dog noget vi alle udsættes for i hverdagen og mundhygiejneprodukter er desværre ingen undtagelse - Vi har p.t. også meget fokus på mikroplast i f.eks. tandpasta. Vi følger selvfølgelig med i debatten og kan igen og igen konstatere at PFTE stoffer og dets eventuelle effekt er meget svært at definere og at alle sundhedsmyndigheder og interesseorganisationer vi har set nævne stoffet, understreger at det er ren teori, men at man i hvert fald ikke må stoppe med at bruge mundhygiejne-produkter. Er man nervøs for PFTE, bør man dog gå efter et ikke-teflon baseret produkt. Sundhedsmæssigt og især med henblik på om det kan være kræftfremkaldende på nogen måde, så understreges det af den amerikanske organisation, tilsvarende vores "kræftens bekæmpelse", at PFTE ikke er bevist kræftfremkaldende og senest bemærkede vi en fin afklaring fra ASCH (American Counsel of Science & Health) i januar 2019 (link til artikel - på engelsk), som understreger at man heller ikke her på nogen måde tilråder at holde sig fra produkterne, da den gode mundhygiejne er langt vigtigere end det teoretiske indhold. Håber det gav det svar du ønskede og lidt afklaring.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Nu med 30 stk. i pakken. En af verdens bedste tandstikkere med tandtråd lavet på Gore-Tex og derfor flosser den ikke. Har du først prøvet Floss Picken, vender du ikke tilbage til en anden tandtråd.

Tandtråden som ikke sådan lige trevler lige meget hvor meget man går til den. Her får du en pakke med 30 tandstikker/tråd.

OBS! Ny hvid emballage - samme produkt