Oral-b Sensitive Clean Tandbørstehoveder - Clean & Care (5 stk)

Billede af Oral-b Sensitive Clean Tandbørstehoveder - Clean & Care (5 stk)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 220,00
Pris
kr. 119,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
hvad er forskellen på Oral-B Ny Version Sensitive Clean (UltraThin) Tandbørstehoved og Oral-B Sensitive Clean EBS17 Tandbørstehoveder mvh Børge)
- BØRGE HENSCHEL
Svar:
Hej Børge. Tak for spørgsmålet. Det er designet på børstehårene der er forskelligt. Den gamle "sensitive", mindede om en "Precision Clean", altså en rund cirkel med kraftige børstehår, som dog så var noget mere fleksible (bløde) end "Precision Clean". Nu har de tænkt den lidt smartere, men det kræver lidt tilvænning. Nu er der hår i flere "ringe" og med forskellig hårdhedsgrad og mellemrummene giver den her mere skånsomme behandling af tandkødet, der nu kun mødes af de blødeste børster, mens de mere hårde rammer tanden - og kun den. Så godt tænkt, men som sagt skal man lige vænne sig lidt til at bruge dem, for det føles lidt som om der mangler nogle hår på børsten i starten. Helt suveræn børste til dem med paradentose (og måske derfor rødt ømt tandkød) og dem med tandkød der bare generelt er mere sensitivt. Derudover er det en god børste, hvis man netop er gået i gang med elektriske tandbørster og synes de er lidt "voldsomme".

Jeg håber noget af den info kan bruges til at træffe en beslutning. Igen tak for spørgsmålet.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Sensitive hoveder er rigtig gode hvis du skulle have en smule paradentose, da de bløde børster beskytter tandkødet. er også gode til folk der har en tendens til at trykke for hårdt under tandbørstningen

Oral-b er ved at indkøre deres nye sensitiv hovede Sensi ultra Thin som vil tage over på sigt. Det kan variere hvilken model vi får hjem hvorfor du kan modtage fuld antal af de gode gamle velkendte Sensitive, eller du kan modtage hvor den ene af de gode gamle er udskiftet til den nye.

Kommer med indikatorbørster der fortæller hvornår tandbørstehovedet skal skiftes, Ved daglig brug holder hovedet 3-4 måneder.

Bløde afrundede børstehoveder i midten kompenserer hvis du børster for hårdt, ved at bøje af. De længere børstehår rundt om midten kommer til gengæld dybt ned i lommerne og mellem tænderne for en renere tandbørstning.

Passer til alle Braun Oral-B tandbørster med undtagelse af Sonic-modellen

Kommer med farvede ringe, så alle i familien kan få hver deres farve. 

OBS: Oral-B har ændret på navnene på nogle af deres tandbørstehoveder. Sensitive kan derfor hedde Soft Clean og Sensi Ultrathin kan hedde Sensitive Clean på pakken, så man skal lige holde tungen lige i munden.