Oral-B PRO3 3950N - 2 stk. i Sort/Pink Elektrisk Tandbørste - 2 håndsæt

Billede af Oral-B PRO3 3950N - 2 stk. i Sort/Pink  Elektrisk Tandbørste - 2 håndsæt
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 799,00
Pris
kr. 599,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Antal pulseringer/rotationer? Ville være super fint at i oplyser dette i teksterne på samtlige tandbørster. )
- Anne-Mette
Svar:
Hej Anne-Mette. Jeg tror vi to kunne sidde et roligt sted med en kaffe og blive enige om mange ting - I hvert fald er vi enige om at der burde være oplysninger om pulseringer på alle el-tandbørster, men der findes en logisk forklaring på at det ikke er tilfældet og den er at vi nogle gange må springe over hvor det er lidt lettere.
Oral-B er nemlig blevet så uafttelig dårlige til at oplyse pulseringerne på den materiale vi får og den emballage de leverer tandbørsterne i og det er tit den eneste kilde til data vi har, når vi skriver ind. Så hver gang skal en produkt-forfatter ud og undersøge det lidt nærmere. Det tager en masse tid og der er rigtig mange nye tandbørster hele tiden, så det er forklaringen.
Jeg giver mig dog gerne tiden til det, når der bliver spurgt (nogle gange kan jeg sågar utroligt nok huske det, når man spørger) og i dette tilfælde er det at Pro3 serien har 45.000 pulseringer og 9.900 rotationer. Pro2 har hhv. 40.000 og 8.800.

Vi skal måske lige vende hvorfor det ikke skrives så mange steder mere. Det er fordi at det faktisk er ret ligegyldigt. Der var engang en tandlæge der fortalte mig at man kunne børste tænder lige så godt med en pind, som med en Oral-B, men det ville tage væsentligt længere tid og det er præcis det en elektrisk tandbørste kan. Den gør det nemt og enkelt at holde disciplin og vejleder også sågar lidt. Om den så gør det med 40.000 eller 45.000 pulseringer er noget selv Oral-b ikke rigtig for alvor kan fremhæve gør en forskel - og det siger en del. Så jeg håber du fik svaret på denne og måske et svar på hvorfor det ikke altid står på børsterne. Tak for spørgsmålet!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kan de anvendes til børn på 6 og 7 år? )
- Pernille Christiansen
Svar:
Hej Pernille. Det kan du tro. Er det deres første elektriske tandbørste, ville jeg dog starte med et sensitive tandbørstehoved som f.eks. UltraThin. Derudover er de både lette og enkle at bruge og derfor ret fine til de “små” hænder, hvor tænder og tandkød kan begynde at tåle de tandbørster, der kører 15.000+ pulseringer. Håber I får en masse god tandbørstning ud af dem.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kan den anvendes til børn på 9 og 12 år? )
-
Svar:
Ja det kan den bestemt. De vil få en fin oplevelse med denne tandbørste-motor, så selv om den måske designmæssigt tiltaler mange voksne, så er den (især hvis du starter med et sensitive tandbørstehoved) også et godt alternativ til pre-teen’en og teenagere. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Få 2 håndsæt med for en fordelagtig pris. Oral-B Pro Series 3 3950N Elektrisk Tandbørste i sort og pink.

Børst dine tænder i de anbefalede to minutter med en timer, der går igang hvert 30. sekund. Oral-Bs tandbørstehoveder klarer sagen og du skal blot bevæge børsten rundt i munden.

Munden efterlades renere og tænderne hvidere, samtidig med at tænderne beskyttes af tryksensorteknologien. Så kan du ikke længere børste for hårdt eller blødt, men altid det perfekte mellempunkt.

Fjern op til 100% mere plak end ved manuel børstning.

Du får 3 børstetilstande:

  • Daily clean
  • Whitening
  • Sensitive