Oral-B PRO 900 Elektrisk Tandbørste

Billede af Oral-B PRO 900 Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B PRO 900 Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B PRO 900 Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B PRO 900 Elektrisk Tandbørste
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 928,00
Pris
kr. 289,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Passer de børstehoveder jeg har en del fra min gl OBH)
- karl madsen
Svar:
Hej Karl. Altså alle Oral-B passer, men ikke OBH. Jeg tænker dog det er en skrivefejl og så kan jeg svare at det alene er et enkelt hoved fra Oral-b, der hedder "Sonic", der ikke passer, alle andre går på.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Oplev ultra rene tænder med en elektrisk tandbørste fra Oral-B. Kom godt fra start med 2 børstehoveder, 3D White samt Oral-B's nye Sensitive tandbørstehoved Sensi UltraThin, som børster lige så effektivt og sensitivt som det gamle sensitive hoved. Med 1 program, daglig rengøring. Kommer med et CrossAction hoved. Bemærk Farven på håndtaget kan afvige fra billedet.

Hvorfor vælge en elektrisk tandbørste?
Med en elektrisk tandbørste får du en langt mere effektiv tandbørstning i forhold til en manuel tandbørste. Børstehovedet bevæger sig i flere retninger og bevæger sig med så hurtige bevægelser, at du ville blive udmattet hvis du skulle give den så meget gas med armen selv. Personer med gigtproblemer kan nemmere få børstet tænder, og selv børn over 3 år kan betjene sådan en selv. På blot 2 minutter, 2 gange om dagen får du den mængde børstning, som tandlægerne anbefaler. Du kan lade tandbørsten gøre alt arbejdet og være sikker på, at resultatet giver 100% bedre fjernelse af plak. 

Følger der en oplader med?
Der følger opladere med til alle genopladelige el-tandbørster. Nogle elektriske tandbørster bruger almindelige batterier, men det de helt små/billige modeller. Til denne tandbørste får du 2 tandbørstehoveder, så du kan komme i gang med det samme. Du får et 3D White hoved, som polerer tænderne, så du får den glatte og rene fornemmelse, som hos tandlægen. Du får også et splinternyt Sensi UltraThin hoved, som er en krydsning mellem et Crossaction og et Sensitive hoved. Perfekt til dig med sensitive tænder, eller til dig, som går i gang med en elektrisk tandbørste for første gang. 

Denne model er en simpel mode med 1 program. Så er du kun interesseret i at få tænderne børstet effektivt og ikke går op i statistikker og 7 programmer, der kan alt muligt, som du alligevel aldrig får brugt, så skal du vælge denne her. Den kan tænde og slukke og give dig besked når der er gået 2 minutter. Den brummer endda kort, hver 30. sekund, så du ved hvornår du skal videre til næste område, det er rart hvis man er lidt morgentræt. 

Funktioner:
- Opladerindikator
- Professionel timer. Kommer med et kort brum hvert 30 sekund for skift i mundens 4 kvadrater. Brummer i længere tid efter 2 minutter for indikation af børstning nu skulle være fuldent.

Bruger du det prgram der hedder "Daily use", så kører tandbørsten med 8.800 rotationer i minuttet, og 20.000 pulseringer.

 

Der medfølger:
- Oplader stand med plads til 2 børstehoveder. Skulle I være 2 om tandbørsten, kan I hver have Jeres eget børstehoved stående klar i standeren.
- 1 stk Sensi UltraThin og 1 stk 3D White tandbørstehoved.