Oral-B PRO 750 Elektrisk Tandbørste Sensi Ultrathin INCL. ETUI (Blå/turkis)

Billede af Oral-B PRO 750 Elektrisk Tandbørste Sensi Ultrathin INCL. ETUI (Blå/turkis)
Billede af Oral-B PRO 750 Elektrisk Tandbørste Sensi Ultrathin INCL. ETUI (Blå/turkis)
Billede af Oral-B PRO 750 Elektrisk Tandbørste Sensi Ultrathin INCL. ETUI (Blå/turkis)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 499,00
Pris
kr. 249,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hej, hvad er forskellen på ovennævnte el-tandbørster Oral-B PRO 750?Man kan bruge samme børster til dem? Men udseendet på disse ligner hinanden på nær farver... Håber på snarlig svar :-)))
- Karsten
Svar:
Hej Karsten. Jeg kan se du spørger til to 750 modeller i hhv. sort og blå/turkis. Jeg kan her oplyse om at 750, underordnet farve, er den samme tandbørste. Man kan med lidt god vilje kalde dem "serie 1" tandbørster sammen med f.eks. en 600'er. Så først når du kommer op i 2000+ numrene, f.eks. en 2000 eller en 2500, har du en tandbørste der har en lidt kraftigere motor, men det er (formodentlig) ikke nogen revolutionerende forskel du vil opleve i "serie 1" og "serie 2". Det er i hvert svært at argumentere for at den ene skulle være meget bedre end den anden, men man kan sige at jo flere pulseringer man får, jo mere hjælper tandbørsten dig selvfølgelig til et bedre resultat. Børster du tilstrækkeligt grundigt hver dag, vil du få et godt resultat med dem alle. Tandbørstehovederne passer ligeledes på dem alle, underordnet nummer og navn, så længe du holder dig fra iO-serien, som har deres egne hoveder - Helt let skal det jo ikke være :). Med noget færre ord, så ja. De to 750'ere du henviser til, er de samme. Jeg håber det kan bruges. Tak for spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej, jeg har nu en ældre Oral B, tandbørste, også købt hos jer, den hedder vist nok 100, eller måske 1000, vil denne tandbørste være lidt tilsvarene, skal være effektiv men ikke være for hård ved tandkødet. Jeg bruger sensitive clean børste hoveder. Dem skal jeg også købe flere af. Er der en anden børste I hellere vil anbefale? Jeg skal bruge 2 stk for min mand skal også have ny tandbørste. Jeg synes det er lidt smart med etui der medfølger, men tandbørsten er naturligvis vigtigst. Vh. Elin )
- Elin Linné
Svar:
Hej Elin. Tak for spørgsmålet. Jeg mener de gamle 1.000'ere havde 22.000 pulseringer og her er en maskine med 28.000, så motormæssigt vil du opleve en tandbørste meget lig den du kender. Sensitive hoveder er kommet i en ny udgave, som vi synes fungerer rigtig fint, men er man mere til den gamle, så er de på nær motiverne på hovederne faktisk ret lig Disney Stages børstehovederne, som ellers mest tiltaler de små. Så det er et tip, hvis den nye Sensitive ikke føles "blød" nok. Etui er ganske enkelt genialt, når man er afsted på farten, så tandbørsten ikke ligger og fedter rundt nede i toilettasken. Den "feature" bliver i glade for. Overordnet set er det en god lille "pakke" den her og pulseringerne er alt rigeligt til daglig rengøring. Det er jo ikke Rolls Roycen, men ganske som i bilen, så klarer de mindre modeller det mindst lige så godt og resten er lidt lækkert lir. Håber du/I finder den rette for jer.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Pro 750 fra Oral-B er en elektrisk tandbørste med 2 minutters timer. Til denne udgave medfølger der et rejseetui, så du let kan have tandbørsten med på ferie

Funktioner:

- 2 minuts timer

- Opladerindikator

- 28.800 Rotationer i minuttet.

Kommer med Sensi Ultrathin hoved og oplader.