Oral-B PRO 600 Elektrisk Tandbørste - Grøn

Billede af Oral-B PRO 600 Elektrisk Tandbørste - Grøn
Billede af Oral-B PRO 600 Elektrisk Tandbørste - Grøn
Billede af Oral-B PRO 600 Elektrisk Tandbørste - Grøn
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 599,00
Pris
kr. 229,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Kan man slå timeren fra?)
- Camille
Svar:
Hej Camille. Nej desværre ikke - Det har vi faktisk endnu ikke set en mulighed for på nogle tandbørster. Bare lige for at præcisere, så består timeren alene af en lille rytmeændrig i børstningen hver 30 sekund, hvorefter den falder tilbage i samme rytme. Dette gør den så 3 gange og den fjerde gang med en ny rytme, så man ved man (burde) have overstået sin børste-cyklus nu. Skal du have en tandbørste uden dennne mulighed, findes det også, men så er det enten en mindre model med færre pulseringer, eller en ældre model du skal have fat i. Håber du kan bruge svaret/forklaringen og tak for spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Oral-B PRO 600 Elektrisk Tandbørste - Grøn Er den perfekt til en dreng på 9 år.)
- Jan-Erik
Svar:
Hej Jan-Erik. Hvis han kan li' grøn, så er svaret herfra Ja! Det er det fordi, at den her børste har 20.000 pulseringer og dermed er den perfekt fra 5-13 år. Det eneste man lidt savner i de her farevrige modeller er tryksensoren, som lige kommer i modellerne efter. Så er knægten sådan en der kværner sine almindelige tandbørster ved at trykke for hårdt, så kan en tryksensor være en god guide til hvordan der skal trykkes og så må man en model (og en mere kedelig farev op), men er han omvendt typen der styrer en almindelig tandbørste som en champ, så bliver han bare endnu gladere for den her. Så alt i alt en god børnebørste i et frisk design.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
hvor lang tid skal den oplades)
- F.Nielsen
Svar:
Hej F. De elektriske tandbørster for Braun skal næsten alle sammen bruge ca. 8 timer til en fuld opladning og herefter holder den i op til 14 dage. Derimellem kan du selvsagt oplade den som du vil og bare få minutter vil give flere dages tandbørstning. Jeg vil så sige at den første gang, så giv den gerne 12+ timer og kør den herefter helt tom, så har du "motioneret" batteriet til begge dets yderpoler og det hjælper batterisystemet til at identificere hvornår den er fuld og tom. Den øvelse kan man køre engang imellem. Effekt af det er lidt tvivlsomt med disse moderne batterier, der selv burde kunne vurdere det, men der er stadig kloge hoveder på nettet, der mener at batterierne holder længere af den øvelse i ny og næ. Håber svaret kunne bruges.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Med 1 program, daglig rengøring. Kommer med et CrossAction hoved. Bemærk Farven på håndtaget kan afvige fra billedet.

Renere og hvidere tænder med Oral-B

Det runde hoved former sig efter din tand og renser dine tænder og tandkød effektivt. De ultratynde børster kombineret med normale børster er skånsomme over for dit tandkød, men fjerner plak bedre end regulære tandbørster.

Der er indbygget timer, der sørger for, at du børster tænderne i de mindst 2 minutter, som tandlægerne anbefaler.

Oral-B Pro-batteriet holder i op til 7 dage, så du behøver ikke slæbe opladeren med på weekendtur.

- Genopladeligt batteri

- Oplader medfølger

- Holder op til 7 dage

- Batteriindikator