Oral-B Precision Clean EB20 - 4 stk

Billede af Oral-B Precision Clean EB20 - 4 stk
Billede af Oral-B Precision Clean EB20 - 4 stk
Billede af Oral-B Precision Clean EB20 - 4 stk
Billede af Oral-B Precision Clean EB20 - 4 stk
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 186,00
Pris
kr. 97,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Passer Oral B børstehovederne til Braun tandbørste? )
- Henrik Thøgersen
Svar:
Hej Henrik. De passer til Braun Oral-b tandbørsterne ja. Så skulle du have en ældre model, hvor der står Braun på (i dag kalder de dem stort set kun Oral-B), så vil de passe på dem også. Håber svaret kunne bruges.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej Passer disse børster til oral-B Pro 2500 ? Eller hvordan finder jeg ud af hvilke jeg kan bruge til den, passer alle fra oral-B Pro 2500)
- Line
Svar:
Hej Line. Ja de passer! Alle Oral-B børster passer på alle Oral-B tandbørster, også børnebørsterne. Eneste undtagelse er en noget speciel ældre børste de har/havde, der hedder Sonic. Oral-Bs forsøg på at matche Philips Sonicare børsterne og man er ikke tvivl hvis man har den. Så du kan bare slå dig løs :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er denne børste, som jeg altid køber hos jer, på vej ud af systemet ? Jeg ser den efterhånden sjældent i forretninger, hvor man primært forhandler den "nyere" model.)
- Bo Millinge
Svar:
Hej Bo. Nej Precision Clean er fortsat blandt de mest solgte Oral-B tandbørster og vi har i hvert fald ikke modtaget indikationer på at den skulle være på vej ud. Der er dog kommet mange nye børster de seneste par år og mange af dem er noget dyrere og dermed vil der for mange butikker nok også være en bedre avance på disse, hvorfor det kan give mening for fysiske butikker med begrænset plads at bytte dem ud, men det er alene en teori, vi er som sagt meget glade for vores Precision Cleans her og vil fortsat købe dem hjem.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Passer til alle Oral-Bs elbørster, bortset fra Sonic og iO. De velkendte precision clean børstehoveder til en fornuftig pris.Denne pakke indeholder 4 stk.

 (4stk)