Oral-B Genius 10200W - Hvid - Elektrisk Tandbørste

Billede af Oral-B Genius 10200W - Hvid - Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B Genius 10200W - Hvid - Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B Genius 10200W - Hvid - Elektrisk Tandbørste
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 1.500,00
Pris
kr. 799,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hej, Er tandbørsten vandtæt? kan ikke finde noget information omkring dette i produkt beskrivelsen.)
- Balal
Svar:
Hej Balal. Yes den er helt vandtæt, så ingen problemer med at have den stående i fugtige rum, bruge den i bruseren, eller for den sag skyld tage den med på 3-meteren i dne lokale svømmehal og se hvor meget man når at børste inden man rammer vandoverfladen - Tandbørsten skal i hvert fald nok klare den! God føjelse med den.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
I skriver der medfølger 2 børstehoveder (Sensi Ultra Thin og CrossAction), men på produktbillederne er der vist 4 børstehoveder. Hvad er korrekt? Hvor mange børstehoveder følger med til 10200S? )
- Charlotte Riis
Svar:
Hej Charlotte. Der følger to børstehoveder med som angivet i bekrivelsen. Så der er en fejl på billedet, som jeg melder ind til content-holdet, så vi lige kan få rettet den til. Tak for det vågne øje.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er model nr. 4210201271864?)
-
Svar:
Hej. Nej denne model har GTIN 4210201202967. Den du spørger til er en Genius Care, som jeg umiddelbart ikke har yderligere oplysninger om, så enten er den ikke i vores system, eller eventuelt udgået fra Oral-B.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har fået Oral B genius X. Til rejse itu'et kan man lad den op via usb stik. Det var ikke sådan en i min æske. Er det en fjel eller skal man selv sørge for det. Jeeg er meget skuffet. Jeg kunne ikke oplade tandbørsten i USA, undtagen hvis jeg købte en adapter)
- Debbie Fleischer
Svar:
Hej Debbie. Tak for spørgsmålet. Denne tandbørste kan lades op via rejse-etuiet, ganske enkelt ved at lægge tandbørsten i dette og indsætte medfølgende kabel i en USB port og etuiet. Nu prøvede jeg at slå dig op på den oplyste e-mail, men kan ikke se du har købt produktet af os. Hvis det er tilfældet, så kan vi evt. prøve at hjælpe dig med det over telefonen (32109721) og ellers ved jeg Oral-B har en tilsvarende forbrugerlinje (70123839), som man kan ringe ind på og få hjælp. Så er det denne tandbørste du har købt, så skal vi i hvert fald nok få det til! Håber det kunne hjælpe dig lidt.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej min 6 -8 år gamle professionel Care, med vægophæng, er holdt op med at virke - stopper og starter igen og igen, så en ny må anskaffes. Imidlertid kan jeg ikke bruge en stående oplader p.g.a. Ledning o.s.v. - min gamle oplader virker også fint. HVILKEN ny tandbørste kan jeg så købe, hvor man kan bruge den gamle oplader ?Venligst Irene)
- Irene Dauphinee
Svar:
Hej Irene. Det spørgsmål har jeg fået før :). Væghængte opladere udgik for ca. 5-6 år siden og hold da op nogle af jer savner dem. Så hold fast i den! Så siger du at du (måske) ikke kan finde en ny tandbørste der passer i din væglader og det undrer mig en smule. Dengang som nu oplader eltandbørster med induktionsstrøm, dvs de skal "blot" røre ved opladeren for at oplade. Hvor effektive de var dengang vs nu, kan dog have en indflydelse på ladetiden og nogle skal man ligesom justere en smule på opladeren for at den "får fat", men man kan oftest få det til med de gamle opladere og nye tandbørster. Jeg vil tro din væglader har en "pind/stift" der stikker op fra bunden af opladeren. Den "pind/stift" skal gå op i hullet, som man finder på de fleste oral-b tandbørster - også dem der produceres i dag. Så jeg tror faktisk de fleste vil kunne bruges i din væglader. Jeg ved Professional Care engang kom med en væglader der havde "sider" på og har du den, kan siderne måske drille med nutidens lidt større tandbørster i de helt store flagskibsmodeller (som f.eks. den du ser på her), men så ville jeg finde en god tandbørste i 2xxx serien, som alle er mere slim og som ret sikkert vil passe i din oplader og i øvrigt er en noget bedre tandbørste end din Professional Care serie. F.eks. den fine 2700 fra Oral-B. Håber du kan bruge det til at komme videre.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på oral b genius 10100 s og 10200 s eller 10200w)
-
Svar:
Hej. Stærkt spørgsmål, for det er dælme lidt af en jungle med de tandbørster og jeg kan virkelig relatere til frustrationen bag dette spørgsmål. Jeg kan starte med at sige forskellen ikke er stor. Hedder den 10.000 eller mere, så er det (i skrivende stund) flagskibet hos Oral-B. Den erstatter 9.000 serien som flæagskib og egentlig er eneste tilføjelse en tandkødsbeskyttelses-funktion og så er der det visuelle. 10.000 serien betød der kom lidt nye farver ind i programmet. Bevares mange vil nok synes den mørke fortsat ser meget sort ud, men nu hedder den måske Midnight Black og er en anden nuance sort end tidligere (jeg sagde jo forskellen var minimal). Der blev i samme forbindelse også lavet nogle flotte sorte hoveder, som faktisk kan tage sig pænt ud på et stilfuldt badeværelse. De kan dog også bruges på tidligere modeller skal jeg lige tilføje. Så spørger du konkret til 3 numre og her er vi ude i hvad der er i pakken og i særdeleshed hvilke børster der er med. Nogle numre har ét børstehoved med i pakken og andre har et andet, men tandbørsten og indmaden på denne er ens - farven kan også variere fra nummer til nummer. Endnu mere konkret: 10100s kommer med 2 x CrossAction, 1 x Sensi UltraThin og 1 x 3D White. Dertil er holderen med plads til 2 hoveder. Resten er ens med de andre. 10200W kommer med en lille rejsepose udover ovenstående og 10200S er også uden rejseposen men ellers tilgængelig med 10200W farverne, så vidt jeg lige kunne overskue (ja vi bliver også rundforvirret herinde engang imellem). Der er altså tale om ganske små forskelle med 10200W som topmodellen (mest gear med i pakken). Håber det trods alt kan besvare spørgsmålet, så du kan finde den rette for dig.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej Post Me, Ved I om eltandbørstens "ladehul" i bunden passer på tidligere modellers ladere? Jeg har en ældre Oral B væglader som jeg gerne vil kunne genbruge. Det ser ud som om de ladere der følger med i dag er til placering på et bord...? Eller findes der modeller med en medfølgende væglader?)
- Morten Kuhre
Svar:
Hej Morten. Ja de skulle passe (siger jeg med et vist forbehold, da jeg ikke ved hvor gammel en holder du har og størrelsen på denne). Jeg har dog selv både en fra den 8+ år gamle Triumph tandbørste og en række tandbørster derefter og de passer alle med Genius børsterne. Det er jo trådløs induktion de lader på, så de skal som ofte blot have en nogenlunde kontakt og så lader de. Dermed kan de fleste af de gamle opladere fint bruges. Nogle havde "en pind" op i midten og andre blot en ring, men begge skulle fungere med Genius børsterne. Håber du kan bruge svaret.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvad følger med i pakken udover den elektriske tandbørste? Antal børstehoveder? Rejseetui med oplader? Andet? )
- Jesper
Svar:
Hej Jesper. Godt spørgsmål, for vi må da beklage den manglende information, men det er en vare der netop kom ind af døren her inden julesalget og derfor er det gået hurtigt med at få den på. Du får følgende i pakken:

En elektrisk tandbørste - flagskib fra Oral-B med 6 programmer herunder daglig rengøring, tandkødsbeskyttelsesprogram, sensitivt program og et specialprogram til hvidere tænder. Der er tryksensor og indikator for opladning.

Tandbørsten er i Genius serien og har derfor kunstig intelligens der via en App kan hjælpe dig til at "lære" at børste bedre. Meget gadget-agtigt, men overraskende brugbart for mange der "sløser" med tandbørstningen.

Der følger en standard oplader med og du får også et lækkert rejseetui, der kan oplade din børste og telefon på samme tid samt en opbevaringspose/pung

Der er en sugekop i pakken til at sætte på spejlet og som kan holde din telefon der så kører den førnævnte app.

Af tandbørstehoveder, er der 4 med i denne pakke. Et par cross action, et sensitivt hoved med blegningsskål og en ultrathin sensitivt hoved. Fine hoveder, som Oral-B selvfølgelig synes du skal prøve og forhåbentlig forelske dig i, men alle oral-b hovederne passer selvfølgelig på som altid :). Håber det kompenserede lidt for den manglende produkttekst.

Herunder finder du i øvrigt en udemærket unboxing video, så du kan se en gennemgang af alt indholdet. Der er dog også en opbevaringspose/pung med i 10200W (ses ikke i videoen).
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Oral-B Genius er Oral-Bs første børstesystem med intelligens, der gør, at du kan børste dine tænder præcis som din tandlæge anbefaler dig.

Innovativ tandbørstningsassistent

Den nytænkende og innovative tandkødsbeskyttelsesassistent guider dig ved de områder, hvor du udøver for meget pres, så du kan undgå tandkødsproblemer. Ved brug af Oral-B-appen får du feedback og kan effektivisere din rutine.

Der er en visuel trykstyring, som minder dig om det, hvis du børster for hårdt og reducerer derved automatisk børstehastigheden for at kunne beskytte dit tandkød.

Nu glemmer du aldrig et område igen eller sjusker ved det samme område, for tandbørstningsassistenten er din ven og hjælper dig med at fjerne op til 100% mere plak end en manuel tandbørste.

Inkluderet i pakken er

- 2 børstehoveder (Sensi Ultra Thin og CrossAction)

- Rejseetui med USB

- Smartphoneholder

- Oplader

- Pung