Oral-B Elektrisk Tandbørste -Teen udgave - 13år +

Billede af Oral-B Elektrisk Tandbørste -Teen udgave - 13år +
Billede af Oral-B Elektrisk Tandbørste -Teen udgave - 13år +
Billede af Oral-B Elektrisk Tandbørste -Teen udgave - 13år +
Billede af Oral-B Elektrisk Tandbørste -Teen udgave - 13år +
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 599,00
Pris
kr. 359,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hej. Oral-B Elektrisk Tandbørste -Teen udgave - 13år +. Kan den bruges til en dreng på 9 år. Mvh Kisser )
- Kisser
Svar:
Hej Kisser. Ja det kan den sagtens. Tandbørsten er 20.000 pulseringer og det er rigtig nok anbefalingen som minimum for voksne, men det er efterhånden rigtig svært at finde en junior-tandbørste der reelt børster med mindre end 20.000 pulseringer og de fleste voksne børster da også med tandbørster der ligger på 40.000+ pulseirnger efterhånden. Så den her er rigtig fin, fordi 20.000 pulseringer er forholdsvis mild tandbørstning og fuldt ud accepteres af de fleste større og sågar nogle mindre børn og så har den nok så væsentligt tryksensor, der sikrer at ungerne ikke trykker for hårdt og dermed skader tandkød omkring tænderne og tilsvarende. Det du skal være OBS på er at der er nogle mindre børn der foretrækker en blød børste (som f.eks. Disney børsterne eller en Sensitive tandbørste). Der følger et nyt Sensitive hoved med (Ultrathin), så start med sådanne hoveder og vurder derefter om Cross Action er det rette, frem til han bliver lidt ældre!
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Smart, nem at bruge og tilpasset unge med #smart coaching, der via en app guider til perfekt rene tænder og en sund mundhygiejne. Der medfølger et tandbørste hoved til tænder med bøjle.

Med denne elektriske tandbørste får du et smart design og en tandbørste med Li-ION batteri der holder i 2 uger+ på 1 opladning.

Tandbørste anbefales at bruges til unge over 13 år, da den har 20.000 omdrejninger i minuttet og derfor kan måle sig med en Pro 2000 tandbørste, som er minimumsanbefalingen til voksne.

Tandbørsten har også 2 minutters timer, der brummer hver 30. sekund indtil 2 minutter er gået. Det anbefales at bruge 30 sekunder på at børste hver af de 4 dele af munden, oppe og nede, inderside og yderside.

Trykkontrol medfølger også, så du får en advarsel, hvis du trykker for hårdt, da det ikke er sundt for tænder og tandkød.

Børstehovederne der medfølger er et Sensi Ultrathin (nyeste Oral-B børstehoved, der er et mix af cross action og sensitive børstehår, så de både er effektive og skånsomme mod tænderne) samt et Ortho Care hoved, som er lavet til tænder med bøjler, så man også med bøjle får den rene følelsese der kommer med en elektrisk tandbørste.

Download Oral-B's app, der giver dig #smart coaching via en app og bluetooth til din tandbørste, så du kan holde øje med hvordan du børste, hvor du evt glemmer at børste osv. Det er den perfekte hjælp til den perfekte tandbørstning. Du får feedback med det samme om din tandbørstning.

Der medfølger desuden en oplader.