Oral-B Elektrisk Tandbørste - Junior Smart - 6år +

Billede af Oral-B Elektrisk Tandbørste - Junior Smart - 6år +
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
 
Set til
kr. 499,00
Pris
kr. 329,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Smart, nem at bruge og tilpasset børn med #Smart Coaching og #FunZone, der via en app guider til perfekt rene tænder og en sund mundhygiejne, samt sjove filtre mens man børster.

Med denne elektriske tandbørste får du et smart design og en tandbørste med Li-ION batteri der holder i 2 uger+ på 1 opladning.

Tandbørste anbefales at bruges til børn over 6 år.

Tandbørsten har også 2 minutters timer, der brummer hver 30. sekund indtil 2 minutter er gået. Det anbefales at bruge 30 sekunder på at børste hver af de 4 dele af munden, oppe og nede, inderside og yderside.

Trykkontrol medfølger også, så du får en advarsel, hvis du trykker for hårdt, da det ikke er sundt for tænder og tandkød.

Børstehovedet der medfølger er et Sensi Ultrathin (nyeste Oral-B børstehoved, der er et mix af cross action og sensitive børstehår, så de både er effektive og skånsomme mod tænderne).

Download Oral-B's app, der giver dig #Smart Coaching og #FunZone via en app og bluetooth til din tandbørste, så du kan holde øje med hvordan du børster, hvor du evt glemmer at børste osv. Det er den perfekte hjælp til den perfekte tandbørstning. Du får feedback med det samme om din tandbørstning.

Der medfølger desuden en oplader.