Hvem er PostMeDental?

PostMeDental var i 2004 tre drenge, der mødtes om en fælles drøm, nemlig at bygge en række danske netsider, der kunne tage kampen op mod de etablerede fysiske butikker på hverdagens basale varer. Vi vidste ikke noget som helst om varerne, men vi vidste efterhånden en del om det at bygge netbutikker, for det havde vi nemlig gjort i en 5 års tid og dengang var det nogenlunde lig en menneskealder omregnet i ehandels-år. Vi var unge, ambitiøse og vi ville gøre en forskel. Så kløede vi på og brugte de næste par år på at bygge vores platform. Det skulle vise sig at være en my sværere end det her lyder, men vi er ret stædige af natur.

Vi skal frem til 2010 før PostMeDental ser dagens lys. Som vores anden netbutik, åbnede PostMeDental med en række varer til danskernes tandhygiejne. Vi havde brugt de foregående år på at forhandle fornuftige indkøbsaftaler i hele EU, hvor varerne oftere var billigere end i Danmark. Så på en række varer, kunne vi pludselig gøre det vi drømte om. Vi kunne gøre en forskel. I al beskedenhed mener vi blandt andet at vi var en vigtig faktor i kampen for at give danskerne elektriske tandbørster man rent faktisk kunne betale. Dengang var det en dyr luksusvare, men sådan var det ikke alle steder i Europa og blandt andet med vores indsats, blev det heller ikke tilfældet for danskerne. 

Derfra har PostMeDental udviklet sig til en vidende forhandler af dentalvarer til både private danskere og danske tandlægeklinikker og selv om priserne nu er mere gennemskuelige på tværs af hele markedet, så står vi stadig for "den gode pris" og "den gode service". Snart 20 år senere, er det der startede i 2004, blevet til PostMe.com i dag. Vi er lokaliseret i Københavnsområdet, hvor vi også startede og man er altid velkommen til at komme forbi, for at hente sin ordre og få en sludder om alt fra tandpasta til sokker.

De tre drenge - som er begyndt at spotte de første grå hår nu - er fortsat stædige nok til at blive hængende. Vores mission er ikke slut endnu, men med os ombord, har vi i 2020 fået en stærk partner, nemlig Fleggaard Holding. Fleggaard er et såkaldt konglomerat, som bare er et fancy ord for en virksomhed der har mange forskellige aktiviteter. De fleste danskere kender dem nok for Fleggaard grænsebutikkerne, men Fleggaard er blandt andet også en stor europæisk computerspils-distributør, En af Danmarks største leasingselskaber for biler, en stor international distributør af læskedrikke, en afgørende leverandør af elektronik og non-food varer til danske butikker, samt ejer af Danmarks måske mest hyggelige lille Hotel. Altsammen drevet med fødderne godt plantet i Sønderjylland. Vigtigst af alt, er det dog at Fleggaard er de dygtigste indkøbere vi nogensinde har mødt og derfor gav det så god mening at de er en del af PostMe. Med dem om bord, så er det ikke kun hovedsiden PostMe.com, men også PostMeDental.dk, der får gavn af samarbejdet. Det sker i form af endnu bedre priser og udvalg.

Så velkommen til et bedre PostMeDental, end nogensinde før!