Ekulf Ortho Implantat Kit

Billede af Ekulf Ortho Implantat Kit
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen 0-2 hverdage efter 14 jun 2022. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
 
Set til
kr. 45,00
Pris
kr. 49,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Størrelse på Tepe Mellemrums Børster

Er du ny til TEPE mærket skal du være opmærksom på at producenterne angiver mellemrumsstørrelsen forskelligt. Hos tepe henviser millimeter til diameter på den tråd der sidder ved børsten. Ved andre producenter kan det være i forhold til størrelsen af mellemrummet på tanden. Du kan se størrelses forholdet her: https://www.tepe.com/media/1604/idb_guide_int_2000px.png?width=900

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Dette er det komplette kit til den daglige rengøring af bøjler, proteser, broer og implantater.

Produktinformation
- Indeholder: 1 stk. Ortho ImplantBrush, 1 stk. Monobrush, 1 stk. Ortho ImplantBrush (tandbørste), 2 stk. Mellemrumstandbørster 0,5 mm og 0,8 mm.

- Implantbrush: Ekstra smalt børstehoved som letter rengøringen af implantater.
- Monobrush: Perfekt til rengøring af visdomstænder, bøjler, broer og implantat takket være den vinklede hals og det lille kompakte børstehoved.
- Implantbrush (tandbørste): Det lille børstehoved gør det lettere at få adgang til alle tandoverflader. Den har bløde, top afrundede børster, som giver en funktionel og skånsom tandbørstning.
- Mellemrumstandbørste 0,5 og 0,8: Fjerner skånsomt plak og madrester mellem tænder og tandkød.

Findes i farverne blå og rød. Vi vælger farve ud fra kundens navn. Ønskes en anden farve, bedes der skrive en mail inden bestilling. Vi kan ikke garantere en bestemt farve.