Crest Tandpasta Decay Prevention Fresh Mint(100 ml)

Billede af Crest Tandpasta Decay Prevention Fresh Mint(100 ml)
Billede af Crest Tandpasta Decay Prevention Fresh Mint(100 ml)
Billede af Crest Tandpasta Decay Prevention Fresh Mint(100 ml)
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen 0-2 hverdage efter 31 maj 2022. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
 
Pris
kr. 12,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset
Køn Unisex

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
I USA var Crest kendt for at indeholde fluorforbindelsen CALCIUM-FLUORID, som blandt fagfolk var kendt som en bedre fluorforbindelse end NATRIUM-FLUORID, men som var forbudt i DK. Hvad indeholder den Crest, I sælger nu, og hvorfor skal der betales fragt, hvis man køber sammen med ordre på 2 - 3 skjorter ? Venlige hilsener )
- JØRN ZACHO, tandlæge (!)
Svar:
Hej Jørn. hvis vi starter med fragten, så skyldes det at vi i øjeblikket tilbyder fri fragt på alle tekstiler, så det er altså gratis at få fragtet skjorterne hjem. Dette er en aktuel kampagne, uden kendt udløbsdato. Den mulighed har vi dog desværre ikke p.t. på dentalvarer, så dem skal man fortsat betale fragt for - helt op til at man får samlet en ordre på 699,- eller mere (hvorefter vi tilbyder fri fragt på alle varer). Det betyder at har du 3 skjorter i kurven og 1 tandpasta og er totalen under 699,-, så betaler du kun en fragtpris svarende til at du havde 1 tandpasta i kurven (fragt udregnes efter vægt). Håber det giver mening. Derudover spørger du om fluorforbindelsen i Crest tandpastaen. Der benyttes Sodium-fluorid (calcium-fluorid). 0,32% svarende til 1450ppm F. Produktet produceres i Tyskland og distribueres til vores marked via Procter og Gamble i England og er ikke importeret fra USA, hvorfor der godt kan være en forskel i det kemiske indhold i de to regioner. Det er jeg dog ikke bekendt med, da jeg ikke har så godt et kendskab til det amerikanske produkt, som du lyder til at have. Jeg håber dog det gav noget afklaring.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Produkt Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Tak for din anmeldelse, der kan gå op til 4 hverdage før den er godkendt.

Tak for din rettelse, der kan gå op til 4 hverdage før de er godkendt.

{{review.Title}}

{{review.ReviewText}}

{{x.Title}}

{{x.ReviewText}}

En af verdens førende tandpastaer. Her i en udgave med Fluoristat, der giver sundere tænder og forhindrer nedbrydning af emaljen.

Hjælper det naturlige kalcium med at fylde de svage punkter i dine tænder og dermed hjælpe emaljen med at bekæmpe nedbrydning, tandstensproblemer m.m.