4,7/5 (4.000+ Anmeldelser)

Vi er stolte af vores flotte anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google. Hos PostMeDental.dk sætter vi mest af alt pris på de anmeldelser, gode som dårlige, der giver enten inspiration til at hylde eller forbedre. Det her er en rejse vi er på. PostMeDental.dk blev ikke bygget på én dag og ved fortsat at bakke op om os med ris og ros, så bliver vi både mere motiverede og bedre hver eneste dag. Vi læser alle anmeldelser, men svarer kun når vi føler det kan enten uddybe en anmeldelse der har givet anledning til panderynker, eller blot for at sige mange tak, hvis du har haft en oplevelse med PostMe personale, som du gerne vil rose/fremhæve. Når du giver dig tid til det, skal du også vide at vi sender det videre til rette person.


Læs alle vores Trustpilot anmeldelser på PostMeDental.dk ved at klikke her

Læs alle anmeldelser af PostMe givet på Google her

...de mange gode anmeldelser vi får, giver et kæmpe boost til gejsten og motivationen i hele PostMe!

E-mærket
PostMe er også medlem af E-mærket. E-mærket giver dig som kunde en ekstra sikkerhed ved handel på nettet. Bl.a. vurderer de vores juridiske tilstand - Altså ganske enkelt om vi overholder alle regler og giver dig køberbeskyttelse op til DKK 10.000. Vi bliver evalueret årligt af E-mærket. Se vores certifikat og læs mere om dine fordele her: E-mærket

FDIH
FDIH er den danske organisation for e-handlere. FDIH er en brancheorganisation, der som udgangspunkt arbejder for os som e-butik, men indirekte for slutkunderne. De sikrer nemlig at vi sammen med de andre danske butikker, ensretter vores guidelines og vores kommunikation til jer derude bag computeren, tabletten og mobilen. Det er også FDIH, der orienterer os om de seneste regler på europæisk plan og er med til at sikre, at den danske e-handel er blandt verdens førende. PostMe har siden sin opstart været medlem af FDIH og har også været nomineret til FDIH's e-handelspris.


Facebook
Facebook popper op her der og alle vegne og også hos PostMe. Mange af vores kunder har fundet ud af at anmeldelser og spørgsmål på Facebook, ofte bliver besvaret hurtigt - Ikke bare af os, men også af andre kunder. Det giver en dejlig synergi, så nu du er i gang, hvorfor ikke anmelde os på Facebook?


Google
Google Reviews er en anmeldelsestjeneste som vi for nylig har åbnet op for. Den giver nemlig vores kunder den fordel at anmeldelser allerede kommer op, idet man søger efter os. Det giver en vis sikkerhed og ro i maven, at se at andre også har kigget forbi os via Google. Så vi sender et cyberkram, hvis du også smed en anmeldelse afsted lige her.

Pricerunner
I Samarbejde med Pricerunner, kan man anmelde os på deres tjeneste også og samtidig modtage en købsgaranti, som du kan læse mere om her.

Så har vi vist også været hele vejen rundt. Vi håber du vil være med til at sprede budskabet og indstiller til at anmeldelser af PostMeDental.dk, sker på et sagligt grundlag og at tonen i anmeldelsen er respektfuld. Vi forbeholder os ret til at at rette henvendelse til udbyderen af anmeldelsesplatformen, hvis tonen bliver personlig og går over grænsen for god kommunikation. Vi kan sagtens tåle både ros og ris, bare den er velovervejet. Vi håber på forståelse for dette.

Vi glæder os til at få en ærlig, men forhåbentlig også en kærlig anmeldelse fra dig.